rahmatilah kami

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

ecah

Lilypie Third Birthday tickers

adam qaiser

Lilypie First Birthday tickers

SI cHuuuuMILLL

Wednesday, March 5, 2014

love PANDORA



hai...lama tak update bersawang dah....blog nie...
saje nak update..sebelum ni memang dok usha usha jer benda alah nie,,,dalam hati sangat berkenan...
terutamanya charms2 dia...suka sangat..setiap charms ada cerita sendiri...
apa-apa pun love pandora..
terima kasih en suami bagi hadiah nie...love you ketat2...hahahahahah
 



2 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. Nice post! Really liked it, you gonna check this one
    web designing firm
    Thanks

    ReplyDelete