rahmatilah kami

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

ecah

Lilypie Third Birthday tickers

adam qaiser

Lilypie First Birthday tickers

SI cHuuuuMILLL

Thursday, February 3, 2011

sedar tak sedar

minggu depan aku da masuk keje da...
sedar tak sedar dah 3 bulan aku 'berpantang'...hihihih(pantang 44 hari jer)
sedey pun ada gak nak tinggalkan aisyah kat pengasuh die...
rasa mcm nak bawa g ofis jer....hehehhehe
alhamdulillah aisyah akhirnya dah nak balik guna puting botol...
tak tau la lepas nie die tolak balik...heheheh
alangkah bestnye kalu aku ni suri rumah....
boleh tgk anak membesar depan mata....

minggu depan aisyah dah 3 bulan
dah pandai banyak da...
bole guling2 kan badan, kalu ajar borak pun da bole...
tapi tak faham la bahasa diee...muahahaha
tapi aku ada la belajar serba sikit pasal DUNSTAN BABY LANGUAGE
aku bole faham la ckit2 apa yg bb aisyah nak...
nak nyusu ke rasa tak selesa ke...aku tau da...
en suami pun da bole belajar da...heheheh

minggu depan juga pada tarikh yang sama 9.Feb adalah besday aku...
wwaaahhh...dah masuk 26 umur aku...heheheheh
umur just number...
yang penting dalaman masih muda remaja muahahahah...

ok la di sini ada ckit video ecaahh yang cuumilll


video

ni video aku rakam masa die tdo...
die ada 1 habit...ngigau menyusu...aku tak tau la kalu bb lain pun ada mcm nie...hehhe
tapi so sweeettttttttttt.....




video

ni plak perbualan ecah ngan ayah die...
ntah apa yg d ckpnya tu...hehehhe


so enjoy this video....
nnt update lagi....


dada....

No comments:

Post a Comment